tavelväggen..

funkisistan_tavelvägg
foto: funkisistan
Funkisistan_olssongerthel
foto: funkisistan
funkisistan_tavelvägg
foto: funkisistan

..först och främst all heder till fotografer! Oj vad svårt det var att fotografera tavelväggen, men såhär bli den. Tycker dock inte fotografierna gör den rättvisa alls!

Det finns ju otaliga sidor med tips om hur man bäst lyckas med en tavelvägg, jag tänker inte ge mig i kast med det, denna sida har riktigt bra tips.. Sidan har också en hel drös med fina prints. 

Andra sidor med fina prints är ArtillerietStillebenDesenio (Har dessutom 25% på 30×40 prints nu!) Ehrenstråhles klassiska ”My guide to.. hittar du här. Hos Mapiful kan du välja karta själv. Fotografiska har bl a de populära printen av Vee Speers party, Moderna museet har bl a Olle Eksells klassiska Ögonkakao och citaten från Andy Warhol. 

När det gäller ramen kan det ju verkligen vara A och O när det gäller en tavla. Fina ramar (tunn ram i svart, vitt eller silver (stålgrå))till bra pris kan man hitta  här (Här kan man dessutom beställa online och hämta i butik, smidigt värre!) eller här (för startkostnad på 50kr kan du dessutom göra måttbeställt passepartout.)

Passepartout gör också enorm skillnad. Passepartout i standardmått till bra pris finns här.

Vår vägg är en salig blandning med både prints och litografier. Vi har fått en del, ärvt en del och köpt en del. För att binda ihop det har vi valt att samla allt kring en centrumlinje, samt ha likadan kritvit färg på passepartouterna. Sååå, se så nu, hem å smycka dina väggar vettja!

 Until next time, Stay tuned!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s