drömskelista..

needreadwearwant
1) The Entrepreneur 2)Säker stil 3)Nya RUM 4)Nude,Cappucino,Lychee 5)Studs ”Nude” 6)Solglasögon7)Ipad-case8)Pallo9)Sweeper and funnel10)Lovisa
..jag fyller ju år nu på onsdag (17e), tänkte att en liten drömskelista kunde vara på sin plats. Men har lite svårt för det där, jag önskar mig den prylen i den affären, jag kan ju gå och köpa det själv.. Så, nu gjorde jag en klassisk needreadwearwant lista istället a la denna donnan. Är väl förvisso samma sak som en drömskelista.. nontheless, here it is!

Need, kan man önska sig tid? Jag behöver mer tid för att hinna med allt. Framförallt, sedan barnen kom, så många fantastiska stunder av lycka och glädje där man bara vill stanna tiden.. Kunde faktiskt inte komma på något mer än tid.. När det gäller read har jag sällan, eller egentligen aldrig ro i kroppen för något skönlitterärt. Drömmen vore att som denna donnan se det som avslappning. Förr, plöjde jag böcker men nu, inte ens nära. Entrepreneur och Stilsäker känns inte som böcker man sträckläser utan snarare lite då och då, passar mig alltså perfekt. Lite glossiga magasin är heller aldrig fel och från svärmor önskar jag mig en miniprenumeration. När det gäller wear hade jag kunnat tänka mig ett par klassiska studs härifrån, lite piffiga nagellack utan de 5f:n hade gärna fått flytta in. Eller ialla fall ett av dem, klassisk nude, sofistikerad cappucino eller poppig lychee? Brillorna hade gärna fått pryda näsan i vår, lite omväxling till min klassiska wayfarer.. Sedan var det ju det där med want.. Högst onödigt men väl använt, en väska att ha i väskan.. Till hårnålar, handkräm (fick denna av mamma å pappa i julklapp, suverän!) snoddar, läppstift och allt annat smått plock som flyter runt. Ännu mer onödigt, speciellt om du frågar M, vår i plastic fantastic funkar utmärkt enligt honom. Till alla hundhår, smuts och grus som kommer med päls och barnskor, smuts som kommer av ved, en fin sopkvast och skyffel som kan stå eller hänga framme.. och sist, en klassisk vas, åhh det önskar jag verkligen mig, Pallo junior hade gärna fått pryda mitt bord med säsongens blommor. Sådärja, min första needreadwearwant-lista, vad tycks? Stay tuned!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s