1 year, 365 possibilities..

planeramera20181)Planeringskalender 2)Kalender 3) Kalender 4)KulspetspennaSkin 5)Kontorssax 6)Linjal 7)Kogem 8)Kalender 2018 9)StiftpennaRobusto 10)Appointment calendar 11)2018 Calendar

..på tal om agendan igår, vi har insett, M och jag, att vi måste bli bättre på att planera om vi skall få ihop vår vardag. Han köpte en väggalmanacka till köket redan i november. Sedan gick han och smålängtade tills han kunde få sätta upp den efter nyår. Och att vi  då samtidigt skulle få bättre ordning..man kan ju alltid hoppas..

Någon egen fickkalender eller agenda vill han dock inte ha och jag kör ju som sagt på min. Om jag inte redan hade den, hade jag kunnat tänka mig någon av dessa. Den med marmortryck är egentligen lite för plastig för min smak men gillar ”1 year, 365 possibilities”.

Bra pennor kan man aldrig få för mycket av, eller saxar. Vad är det förresten med saxar och vårt hem? Känns som vi har tusen men aldrig någon bra när jag behöver det. Jag har denna på mitt skrivbord men den är mer fin än bra. Kanske den här är bättre, värt att prova i alla fall. Linjaler och gem är också något jag samlar på, man vet aldrig när man behöver gema eller dra ett rakt streck(!). Jag vet jag vet oldschool, vem printar papper idag och sätter ihop med gem lixom? Eller gör någonting för hand? Stay tuned!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s