är gult fult?

Bild: Härifrån

..den här bilden fångade definitivt mitt intresse förra veckan..
gultärfult-
1)Fat 2)Skål 3)Kruka 4)Vas 5)Kudde 6)Kudde 7)Kudde 8)Sittpuff

är gult månne årets inredningsfärg?

gultärfult_mode-
1)Klänning 2)Blus 3)Pumps 4)Nagellack 5)Scarf 6)Solbrillor 7)Shoppingväska

Eller piffig modefärg? Apparently har jag fel på båda.. Enligt di där som KAN eller VET, är egentligen ultraviolett årets färg.. Jag rotade runt i gömmorna häromdagen och visst låg där en lila kudde.. Slängde den lite snyggt i soffan gav den några karateslag i sidan och på toppen, tog ett steg tillbaka.. Hämtade den gula kudden från Ks rum, gjorde samma visa med den, Hieyaa!! Tog några steg tillbaka och kände mig fantastiskt jättedum, suckade och la tillbaka kuddarna där jag hittade dem..(den gula är iallafall superfin till Ks gröna väggar..)
Någonstans sitter en dam eller herre på sin kammare och kläcker idén att i år, i år skall vi ha lila. Säljer sedan in detta till sina kollegor och vips, hakar hela kåren på och lila är det hetaste.. Nu är det kanske inte så extremt och det sker nog en hel del bakom kulisserna som vi konsumenter inte får se när det gäller att ta fram årets färg, men ändå. Jag tror mer på gult, jag. Tycker det poppar upp mer och mer..
När det gäller mode, var det tydligen förra årets mesta MODEfärg.. men som djävulen så snällt upplyser Anne Hathaway om, det tar ett tag innan det letar sig ner till gemene man..

Bilden härifrån fångade som sagt verkligen mitt intresse och gjorde att jag definitivt tror på mer gult i iallafall inredningen.. Sobra färger i brunt och beige (ersättare till allt grått och trist månne..) piggas upp med en gul kudde och gula tulpaner.. (och så det svarta S:et i vägglampan såklart, glöm ALDRIG DET!) 

Om, man skall följa trender tror jag  iallafall på att satsa på smådetaljer istället för att gå helt nuts. En liten finsk skål kanske, till de första vårlökarna? eller en fin kruka med härligt tjock glasyr? Drömmen vore ju den finska vasen, rysligt fin om du frågar mig. 

Vad som står på min inköpslista? Scarfsen och kanske kanske en fint liten mekkoskål till de första vårlökarna, Stay tuned! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s