needreadwearwant

1) Förvaring – trä, fältad, kaninöron 2) Stickad tröja

Fin förvaring och en varm tröja, här kommer månadens needreadwearwant!

need-Vi behöver verkligen fixa till det inne på Ks rum, bättre förvaring och en bättre myshörna skall det bli och så skall vi rensa bort bäbisleksakerna.

read-Jag har inte hunnit spana på bokrean än. Tänkte först leta lite till barnen men så hittade jag en hel drös med böcker hos mina föräldrar. Min syster och jag var med i Alla barns bokklubb, fatta bokskatten!

Wear-den här hade jag inte sagt nej till. På jobbet med lårhöga stövlar och ett svart skärp i midjan a la ”säkerstil” tjejerna eller hemma till raggisarna och soffmys en söndagskväll..

want-jag vill verkligen ha ett par fina vinterkängor. Jag kasserade mina gamla Bally i höstas. Köpte dem -07 och har lagat blixtlås 2ggr och sula 1ggr snacka om bra kvalisort. Men nu fick det räcka.. Tyvärr fick jag aldrig tummen ur i höstas att investera i några nya så nu klampar jag runt i mina sånahär när det är riktigt kallt. Ugly som sjutton men fantastiskt varma, framförallt varma upp till knäna.. Det tar dock emot att köpa vinterkängor i mitten på mars, visst älskar jag vinter och snö, men snart vill jag nog också ha vår! Stay tuned!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s