..uppåt väggarna

”City of champion”, Playtype Foto:funkisistan
”Ligthbreak”, Nicolai Howalt Foto:funkisistan

Läste hos denna donnan för ett tag sedan att hon letade poster i gröna nyanser till sovrummet. Älskar sättet att tänka där, motivet är inte det viktigaste (givetvis spelar det roll) utan snarare färgen och känslan..

Vi har fått upp två nya poster här hemma.. eller egentligen nygamla, jag har liksom inte fått tummen ur att sätta upp dem förrän nu.

”Ligthbreak” och ”City of champion”. Ligthbreak bli precis så bra som jag hade tänkt, den andra njae.. den sitter just nu på vår trasiga vägg. Där jag tänk från början fungerade det inte alls, känslan blev helt fel.

”Ligthbreak” köpte jag härifrån via konstnären (forskaren) den kostade då runt 200 sek (typ 135 danska), Den finns också här, till det ”facila” priset 525kr, danska! Bättre då gynna konstnären direkt tycker jag (även om jag ÄLSKAR affären i fråga.

”City of champion” köpte jag härifrån då de hade utförsäljning. Såg de hade kampanj på den här just nu. Så några tips såhär på morgonkvisten, om du hittar en poster som du gillar, leta upp konstnären, chansen att du kan köpa direkt från dem lite billigare är stor OCH ha lite is i magen, för eller senare dyker just din favorit upp på rea. Jag sparade ganska många slantar i mina fall..

Stay tuned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s